OSTALE NOVICE
Stran
od 806
22.10.2017
Slovenski nogomet
Trinajsti prvenstveni krog bo do nadaljnjega nepopoln, saj je za danes predvideni obračun med Krškim in Rudarjem iz Velenja zaradi razmočenega igrišča odpovedan. Na vrhu lestvice brez sprememb.
8
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman je po odlični predstavi v Gorici pohvalil dobro predstavo in odnos svojiih varovancev ter se z optimizmom zazrl v prihajajoči derbi prvenstva proti Mariboru.
0
Slovenski nogomet
Ameriški napadadalec nigerijskega porekla Kyrian Nwabueze je proti Domžalam lepo zadel z razdalje in se na četrtem nastopu v slovenskem državnem prvenstvu veselil že tretjega zadetka.
1
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič je bil po prigarani zmagi proti Ankaranu poln hvale na račun svojih igralcev, Ankaran pa je po njegovih besedah žogo "le nabijal na nasprotno polovico igrišča".
41
21.10.2017
Slovenski nogomet
Maribor še naprej sopiha. Vijoličasti so na bizarni tekmi, na kateri so nogometaši Ankarana igrali v majicah Maribora, slavili z 1:0 in zadržali korak z ljubljansko Olimpijo. Odločil je Jasmin Mešanović.
25
Slovenski nogomet
Domžalčani so po koncu odmora ujeli dober ritem. Po šestici Ankaranu so v gosteh s 3:1 premagali še Gorico, pri kateri je po skoraj dveh letih v prvenstvu prvič zaigral Amel Džuzdanović. Zaigral tudi Andraž Kirm.
0
Slovenski nogomet
Celjani so zapravili vodstvo in proti Aluminiju na koncu ostal praznih rok (1:2), novi trener Dušan Kosić pa tudi v šestem poskusu še ni uspel zmagati na prvenstveni tekmi.
3
20.10.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je v Stožicah pričakovano strla odpor kranjskega Triglava (3:0) in še za teden dni podaljšala bivanje na čelu prvenstvene lestvice. Prvič po več kot sedmih mesecih zaigral Rok Kronaveter.
10
Slovenski nogomet
Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je po debaklu proti Liverpoolu igralcem sporočil naj dvignejo glave in igrajo z nasmehom, obenem pa je naznanil še kadrovsko novico, ki zadeva Marwana Kabho.
4
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Milan Mandarić je prvič namignil na to, da se njegov čas na čelu ljubljanskega kluba izteka. Ni si še postavil konkretnejše časovnice, a dolgoročno se v Ljubljani ne vidi več.
13
Stran
od 806